The way to get started is to quit talking and start doing!

Walt Disney

Miss Development – businesscoach met een aanpak die werkt voor jou!

Succesvol richting geven

Succesvolle organisaties weten wie ze zijn en waar ze voor staan. Hebben duidelijk voor ogen waar ze heen willen groeien. Dat klinkt makkelijk, maar dat is het niet. Het vraagt om keuzes maken. Strategische keuzes. Die bepalend zijn voor de koers van je bedrijf. Zodat verandering je niet overkomt, maar je zelf in control bent.

Ik help jou de juiste weg te kiezen voor jouw bedrijf. Doordachte keuzes vragen om slim ingerichte bedrijfsprocessen. Ook die nemen we onder de loep. Samen geven we richting.

Maatwerk per groeifase

Elk bedrijf is anders. Zit in een andere groeifase. Waar zit jij? Ben je nog aan het opbouwen, pionieren, of ben je juist toe aan organiseren en delegeren? Elke fase heeft zijn uitdagingen en vraagt om het maken van keuzes. Er is dus geen standaard formule of methodiek. Maar wel een die voor jou gegarandeerd werkt! Maatwerk waar jij op kunt doorpakken en kunt transformeren naar de volgende fase als ondernemer met jouw bedrijf.

Hoe gaat dat in zijn werk?

We beginnen met een gedegen kennismaking en probleem analyse. Waar zitten voor jou de knelpunten? Wat zijn je ambities, wensen en ideeën? Door open en eerlijk met elkaar te sparren over strategische keuzes komen we tot een duidelijke analyse.

Vervolgens ga ik ‘undercover’. In deze onderzoeksfase duik ik de organisatie in om zelf te ondervinden en te beseffen wat er speelt en hoe het in de werkelijkheid is. Welke kern processen zijn er en hoe draaien die? Dragen die bij aan (nieuwe) strategische doelen?

Mijn analyse en conclusies verwerk ik in een rapportage. Deze spreken we samen door. Indien gewenst kan ik hier een concreet plan van aanpak aan koppelen. Net waar jouw wens ligt. Uit de doorgesproken rapportage volgt een concreet advies en een planning.

Nu kan de implementatie starten. Met betrokkenheid vanuit alle lagen.

Mijn opdracht is pas klaar als jij tevreden bent en weet wat je te doen staat. Heb je hulp nodig bij de implementatie van specifieke zaken? Ook dat kan. Denk aan het aansturen van interne kennisopbouw en het afsluiten van samenwerkingen.

Het resultaat:

Je bent in control. Je organisatie is klaar voor innovatie. Met de juiste energie, met de juiste mindset. Door iedereen geaccepteerd. Want samen sta je sterk.

Ben jij klaar voor een heldere toekomst? Bel me voor een adviesgesprek. Ik kom graag bij je langs.