Uitblinkend in Empowerment, Diversiteit en Succes!

Esther Ermen - Business improver en vertrouwenspersoon - Miss Development

Esther in business

Mijn naam is Esther Ermen, en ik ben niet alleen een ervaren professional, maar ook een trotse moeder van twee fantastische kinderen. Mijn succes wordt mede mogelijk gemaakt door de onvoorwaardelijke steun van mijn toegewijde partner, familie en de echte vrienden die mij accepteren zoals ik ben. Zonder hen zou ik niet de krachtige onderneemster kunnen zijn die ik vandaag ben.

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om thuis bezig te zijn en samen met mijn gezin leuke activiteiten te ondernemen. Balans en zelfzorg zijn voor mij van groot belang, omdat ik geloof dat het zorgen voor jezelf essentieel is om succesvol te zijn

Integriteit is voor mij van onschatbare waarde, en mijn empathische natuur stelt me in staat om snel te floreren in elke organisatie. Ik ben een gedreven en enthousiast persoon, met een groot hart voor mensen.

Ik heb me in de loop der jaren ontwikkeld op verschillende gebieden, wat mij breed inzetbaar maakt. Ik ben niet alleen een extern vertrouwenspersoon, maar ook een ervaren HR-professional en een Business Improver. Mijn veelzijdige achtergrond stelt me in staat om op diverse terreinen waarde toe te voegen. Op jonge leeftijd begon ik mijn carrière als manager en door de jaren heen heb ik een brede kennis opgebouwd in verschillende bedrijfstakken. Hoewel ik succesvol was, voelde ik dat er meer in mij zat dan alleen maar management. Ik had de drang om iets waardevols te betekenen voor ondernemers en organisaties, gebaseerd op mijn ervaring, motivatie, ambitie en mijn diepgewortelde nieuwsgierigheid, die me altijd scherp houdt.

Ik ben iemand die zich volledig inzet en bewuste aandacht schenkt aan anderen. Mijn passie ligt in het empoweren van mensen en organisaties, hen in hun kracht zetten. Met een combinatie van moed, doorzettingsvermogen en levenservaring, bereik ik steevast mijn doelen.

Opdrachtgevers roemen vaak mijn snelle werktempo – dat is waar mijn kracht ligt. Ik ben goed in snel schakelen en het bedenken van vlotte oplossingen, wat organisaties helpt om door te gaan zonder oponthoud.

Als je samen met mij energiek wilt samenwerken om succes te behalen en weloverwogen keuzes te maken, laat dan van je horen. Neem contact met mij op en laten we samen de mogelijkheden verkennen.

Eerdere samenwerkingen