Veranderen is goed, transformeren het echte succes.

Miss Development – Business coaching die het verschil maakt

Business coaching

Heb jij ook wel eens het gevoel dat je er alleen voor staat? Je hebt het verlangen om te sparren, maar met wie? Je hebt vele gedachten, inzichten en ideeën over de toekomst, wilt richting geven, je koers bepalen en doorpakken, maar je blijft in kringetjes draaien met je gedachten.

Als eigenaar-directeur of CEO ben je vooral bezig met je werknemers. Leidinggeven, motiveren; je mensen empoweren, hen ruimte geven voor ontwikkeling en groei. Maar hoe staat het met jou als persoon? Waar liggen jouw doelen? Wat is jouw streven? Op welke manier ga je om met zaken als vergrijzing binnen je bedrijf; hoe houd je de kennis binnen? Met wie bespreek je deze uitdagingen? 

Concrete groei

Herken je dit? Dan is het hoog tijd voor een gesprek met een business coach.

Die coach dat ben ik. Ik help jou je ambities ontdekken, verwoorden en verwezenlijken. Ik ben kritisch maar met flair. Je kunt openhartig tegen me spreken, ik vraag door en help jou om je ideeëen te transformeren naar concrete plannen. Vanuit daar kun je groeien. Als leidinggevende, en als bedrijf.

Miss Development business coaching staat voor:

Mijn aanpak is duidelijk, dynamisch en respectvol. Met oprechte aandacht voor alle betrokkenen zetten we alle neuzen dezelfde kant op en werken we aan duurzame verbetering en groei.